Op maat gemaakt

Elk interieur en elke ruimte is anders. Dat vraagt om maatwerk als het perfect moet passen en optimaal moet functioneren. Wij maken uw stalen kozijn op maat zodat u een volmaakt en sfeervol stuk vakwerk toevoegt aan uw interieur.

Vragen? We helpen u graag

Ontwerpvrijheid

Omdat PeDa kozijnen op maat gemaakt worden, is er veel ontwerpvrijheid. Dat geeft u een zeer ruime keuze in onder andere de vlakverdeling van het kozijn, het beslag, de dikte van het profiel en de kleur. Ook de oplossingen zijn divers. Een kamer en suite door dubbele schuifdeuren, een stijlvolle taatsdeur of scharnierdeur naar het volgende vertrek, we kunnen het allemaal voor u maken. Natuurlijk adviseren wij u graag hierin.


schuif-, scharnier- en taatsdeuren


scheidingswanden


in elke maat


met zoveel mogelijk glasoppervlak


in elke RAL-kleur leverbaar

Een slank profiel

Om zoveel mogelijk glasoppervlak te behouden en voor een minimalistisch design, werken we met slanke profielen van slechts 35 millimeter. Het strakste resultaat wordt bereikt als het profiel overal even slank is. De speciale vervaardiging van PeDa kozijnen maakt dit mogelijk. Heeft u liever een robuustere uitstraling? Dan maken we uw kozijn in een breder profiel.

“Een stijlvol, strak en slank profiel”

Hollands vakmanschap

De kozijnen van PeDa worden vervaardigd door een sterk staaltje Hollands vakmanschap. Elk kozijn dat onze werkplaats in Schaijk verlaat, is met de hand en veel aandacht gemaakt door onze metaalbewerkers. Hun ervaring, precisie en geduld resulteren in werk van hoge kwaliteit en snelle levering.

Van advies & inmeten tot plaatsen

We helpen u graag zoals u dat wilt. Indien gewenst, adviseren wij u bij de keuze van het ontwerp en het beslag. Voor een perfect eindresultaat komen we de kozijnen op locatie inmeten en plaatsen deze inclusief glas en afwerking. Maar uiteraard werken we ook met plezier samen met uw eigen partijen zoals uw aannemer of interieurarchitect.

Wilt u meer weten? We leggen het graag uit.

Bel ons op +31 (0)486 458 810 of stuur een e-mail naar info@peda.nl